Polselli

 

 

Историята започва в Арче, провинция Фрозиньоне, през първата половина на ХХ век, от малък занаятчийски бизнес, днес POLSELLI е главен герой в мелническата индустрия в Италия и лидер в производството на брашно за хляб, пица и десерти.

Управляван в продължение на почти век от предприемаческия опит на семейство, което днес е достигнало третото поколение, винаги съсредоточено върху качеството, то е нараснало до площ от приблизително 25 000 м2, има мелнична инсталация с производствен капацитет от 350 тона на ден, т.е. капацитет на складиране на суровини от 7 000 тона и на готова продукция 3500 тона.

 

НАШАТА РАБОТА И СТРАСТ


Стойностите, които стоят в основата на страстта на семейство Polselli към пшеницата, са качество, прозрачност и надеждност. Тези принципи означават, че те използват само качествена пшеница и работят постоянно за осигуряване на високи стандарти за качество. Те правят това, като внимателно подбират суровините си и внимателно следят целия производствен процес. Традицията и иновациите са ключовите думи. Иновациите в производството се постигат чрез постоянен ангажимент към крайните продукти с високо ниво на органолептична, здравословна и хранителна стойност. Иновацията в процеса означава използването на най-добрата технология за производство на брашно, което запазва неговите характеристики. И накрая, мониторингът на контрола включва химически анализ и микробиологични тестове за измерване на хранителната стойност и функционалните свойства на продукта, както и гарантиране, че той е безопасен и се съхранява добре. POLSELLI е компания от хора. Техният ангажимент и професионализъм са истинската му конкурентно предимство. През годините този ангажимент довежда до успешен бизнес модел, основан на постоянната оценка на потребителските нужди, внимателно подбраните суровини и постоянните предизвикателства, представени от иновациите и опазването на околната среда.

 

Покажи :
Сортиране по :
Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни