Gallo

Те правят италианците щастливи вече сто петдесет и пет години. Тяхната мисия е да разпространяват културата на ориза и ризото по целия свят. Фокусирайки се върху иновациите, те се стремят към подобряване на продуктите, които отговарят на изискванията на съвременните потребители. Напълната удовлетвореност на клиента е основна цел.Непрекъснато се ангажират да анализират и идентифицират желанията на потребителя. Благодарение на опита и сътрудничество със специализирани експериментални центрове, се развиват най-добрите сортове ориз, които да отговарят на търсенето на пазара, създаване на висококачествени, оригинални, вкусни продукти, които са бързи и лесни за приготвяне.

Наред със системата HACCP, което гарантира хигиената и безопасността на хранителните продукти и е в сила от 1998 г. насам, Riso Gallo е разработил своя собствена система за качество, сертифицирана по стандартите UNI EN ISO 9002, за да се осигури навременното и ефективно обслужване, както и безопасни,високо-качествени продукти.

Наградени със сертификат "Bioagricert" за техните органични оризи. Riso Gallo предлага широка гама от продукти, за да отговори на нуждите на всички клиенти. Очаквайте с пълен набор от бързи, рафинирани, екзотични или традиционни продукти от ориз, винаги естествени, с контролиран и отличен стандарт за качество. За да се гарантира, че всички продукти достигат до вашата маса в тяхната истинска и естествена форма, Riso Gallo не прави използването на генетично модифицирани организми (ГМО).

Покажи :
Сортиране по :
Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни