Montosco

Благодарение на новите патентовани технологии на Montosco, си осигуряват много висок стандарт на качество. Успехът на марката се дължи и на изключително атрактивна и стилна опаковка, която привлича веднага вниманието на потребителя и изглежда перфектно у дома на масата! Целта на Montosco винаги е била да донесе високо качествени билки и подправки на масата за вечеря. Именно поради тази причина, че всички средиземноморски билки и подправки на Montosco са отглеждани в Италия. Компанията също така внася най-добрите билки и подправки от цял свят като "Tellycherry" черен пипер, който е уникален на пазара за качеството и интензивността на аромата си. По отношение на обработката на суровини, Montosco разполага с произведение на изкуството или "Crotone".

 

Там се използват специални патентовани технологии, които за разлика от традиционните такива, съхраняват оригиналните органолептични свойства на продуктите, като се гарантира, че билките и подправките остават абсолютно пресни. В края на процеса, както и с цел да се запази вкуса и аромата с течение на времето, всяка мелница и дозатор е запечатана с предпазен лист, за да се гарантира неопетнено качеството на продукта по време на отварянето му. Друга забележителна черта на компанията e вниманието към детайла.

Montosco осигурява изключително качество с модерни мелнички и опаковки, които са предназначени да изглеждат привлекателно и изискано, и единствени по рода си. Всеки грайндер(мелничка) има регулируема керамични мелачка (с 15г. гаранция за качество), която гарантира еднаквото смилане с течение на времето. Мелничките на Montosco също може да бъдат използвани отново, благодарение на практически диспенсери, предназначени специално за повторно пълнене или наливане със специалната капачка с двоен шейкър.

 

Няма налични продукти
Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни