Notice: Undefined index: name in /home/asisfoods/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 189 Масло - Asis.bg
Масло
Масло

Масло

0,00лв.
 
Производител : Latteria Soresina
Код на продукта : 3606
Тегло: 1.000 кг.
Наличност : В наличност

Маслото има наистина античен произход, който датира от 1500 години преди Христа, в Индия. Все още маслото се получава от най-добрия крем от мляко или суроватка. Разбира се, свежестта на тази проста съставка е от съществено значение: колкото по-малко е времето между производството на сметана и нейната обработка, толкова по-малко са изискваните обработки и по-добре ще бъде полученото масло. След това пастьоризирането и узряването спомагат за прецизиране на органолептичните качества на продукта. Не само свежестта, но и пастьоризацията на сметаните, многократното им измиване и добавянето на млечни ферменти са "съставките", които правят рецептата на Сорезина уникална. Благодарение на ежедневното събиране на мляко, Latteria Soresina е в състояние да прилага тази техника с метод и знания, за да предлага винаги добри продукти.

 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни